Puppystart

Over Puppystart

Puppytraining is een passie

Puppystart.be is een initiatief van RR Trainingcenter, een deskundig trainingcenter waarmee we al meer dan twintig jaar een gevestigde waarde zijn binnen België en Nederland. We bieden zowel groepslessen als individuele training aan, voor pups en voor volwassen honden. In ons team heeft iedere begeleider een specialisatie die kan worden ingezet bij specifieke uitdagingen tijdens de opvoeding van uw hond.

Onze passie is om Rhodesian Ridgeback eigenaars te helpen bij de opvoeding van hun hond. Ons doel is om zowel hond als baas een fantastisch leven te bezorgen samen, in harmonie en met wederzijds respect.

Omdat ook de voorbereiding belangrijk is alvorens u een pup in huis haalt, hebben wij een online puppycursus ontwikkeld. Zo kan u vanaf het eerste moment zorgen voor een geweldig leven met uw trouwe, lieve viervoeter.

Geertje Verschoren

Geertje Verschoren is de bezieler van RR Trainingcenter en Puppystart. Als kind groeide zij op in Afrika met twee Rhodesian Ridgebacks. Haar grote droom was om ooit Rhodesian Ridgebacks te fokken. In 1998 kocht ze haar eerste eigen hond: Jockular Ovambo. Het zaadje was geplant. Nu is ze de trotse eigenaar van een hele bende mooie Rhodesian Ridgebacks.

24 jaar ervaring met Rhodesian Ridgebacks

Eigenaar van een RR-trainingcenter

Erkende fokker sinds 2000

Begeleid door de beroemde wolvenbioloog Shaun Ellis te Engeland

Getraind door Clement Julien, hondentrainer bij defensie

Fokkerscursus gevolgd bij de koninklijke Maatschappij Sint Hubertus

Cursus hondenverzorging gevolgd