Testimonials

Getuigenissen van onze klanten

Het RR-Trainingcenter staat voor een professioneel team van gedreven en enthousiaste hondentrainers.

De focus ligt op de harmonie tussen de hond en zijn baasje.
De eerste 5 levensmaanden van een puppy zijn cruciaal in het trainen en het RR-Trainingcenter is dé partner bij uitstek om u hierbij te begeleiden.

Op deze rustig gelegen locatie wordt zowel binnen de muren van het trainingcenter als in het aangrenzende bos getraind.
Door hun know-how krijg je alle handvaten aangereikt voor gehoorzaamheidstraining, socialisatie en het omgaan met andere honden.

Er wordt in groep getraind, maar er is ook steeds voldoende tijd en aandacht voor individuele vragen.

Door de instructiefilmpjes blijft de focus hoog en krijg je elke keer weer een uitdaging om leuk bezig te zijn met jouw puppy.

Bij het RR-Trainingcenter wordt de basis gelegd voor jarenlang plezier met jouw maatje!

Silvy & Senna 

Met de professionele begeleiding en bijsturing waar het nodig is, heb ik dankzij Geertje en haar team een fantastische hond.

De puppylessen / tips i.v.m. juiste aanraking, oogcontact, voetenstand, intelligentie en transparante opvoeding hebben mij geleerd wat een geweldig ras een Rhodesian Ridgeback is. Ze zijn zó eerlijk en puur.

Door de vele trainingen zijn we samen uitgegroeid tot een onafscheidelijk duo. YES!!

Sophie Ongena 

Ik heb lang gewacht om een Ridgeback in huis te nemen omdat het een ras met een uitdaging is.

Maar wat ben ik blij dat ik de stap gezet heb! Ik ben iedere dag dankbaar met haar erbij.

Samen met jouw begeleiding ben ik aan ons avontuur begonnen. Ik ben bij je binnengestapt als ietwat onzeker baasje en jij en je team hebben mijn hond en mij begeleid.

We hebben samen gewerkt, geleerd om elkaar te begrijpen en te respecteren. Dankzij de inzichten die we bij jou hebben gehad in Ridgebacktaal en aanpak van het ras zijn we nog meer naar elkaar toegegroeid en vormen we een hecht team.

Bedankt om ons de leidraad te geven en onze hond te leren begrijpen.

Ook steeds fijn de trainings- en infofilmpjes te volgen, vol met tips.

De foto die ik je doorstuur geeft mijn gevoel weer van wederzijdse vriendschap en repect voor mijn maatje.

groetjes,
Tamara 

Ondertussen ben ik aan mijn derde Ridgeback toe wat betekent dat ik al 15 jaar op de geweldige begeleiding van Geertje kan rekenen!

Ook bij deze nieuwe pup excellente steun bij de voorbereiding, een perfecte match door de keuze van de pup en bij elke stap in het proces iemand (een team) die je gidst in de opvoeding van je beste vriend en waar je altijd terecht kan! TopTeam !

Groetjes!
Els Vennekens 

Dankzij Geertje en haar team is de opvoeding van mijn (intussen vierde!) Ridgeback puppy kinderspel.

De lessen zijn afwisselend, leuk, geschikt voor jong en oud, en bovendien specifiek voor het ras.

Ook daarbuiten kan je altijd terecht met een vraag of probleem. Door haar jarenlange ervaring en kennis is niets teveel voor Geertje!

Otis 10/05/2015

De stelling: een hond is een hond, is totaal fout!

Een Rhodesian Ridgeback is NIET zomaar een hond. Dankzij de zeer professionele begeleiding in de keuze voor de juiste pup, maar ook de zeer doeltreffende puppylessen hebben wij nu een perfecte match met Otis voor de het leven.

Shira 04/04/2019

Puppylessen?  Eerst dachten we dat de kennis van de puppylessen met onze eerste Rhodesian Ridgeback voldoende zou zijn voor onze nieuwe pup.

We hebben toch volhard en hebben opnieuw de puppylessen gevolgd. Ongelooflijk leerrijk, je stelt vast dat elke puppy anders is.

De vele tips en tricks maken een gigantisch verschil en zijn een aanvulling in de opvoeding van uw Rhodesian Ridgeback pup. Een echte aanrader!

Bedankt voor weer een tophond voor het leven ! Shira 

Wat een zalig ras, maar geen hond als een andere...

Wederzijds respect en vertrouwen wordt aan de basis gevormd. Daarom vonden wij een goede begeleiding en voorbereiding super belangrijk.

Bij Geertje is dit perfect georganiseerd en zijn de cursussen met je hele gezin te volgen. Zo kan je vanaf dag één vol vertrouwen beginnen aan een mooi avontuur met je nieuwe familielid.

Danny en Karin Vanhoof  

Wij zijn met Woody wat later ingestroomd en zijn gedrag is gaandeweg erg positief veranderd door inzicht, passie en toewijding.

Liefde voor honden en specifiek dit prachtige ras staan centraal bij elke les!

Groetjes, Woody, Wil en Barbara 

© Puppystart.be (RR Trainingcenter) - Cookie policy - Webdesign: Smart Site Solutions